Rampal Latour

Rampal Latour

Săpunurile Rampal Latour se realizează în regiunea Provence încă din 1828 după reţete tradiţionale bine păstrate şi sunt până astăzi o garanţie a calităţii şi a autenticităţii.

Varietatea de săpunuri cuprinde o gamă de îngrijire cu esenţe fine din Provence şi o serie bio certificată ECOCERT.

Aceste săpunuri hidratează pielea, răsfăţând-o cu miresmele unice ale regiunii, graţie uleiurilor şi esenţelor din plante ce poartă amprenta unor creatori celebri de parfum din Grasse.

După 20 de ani în care săpunul produs din ulei de măsline s-a bucurat de un succes extraordinar, diminuarea acestei materii prime i-a forţat pe producători să găsească noi ingredienţi pentru fabricarea de produse de înaltă clasă. Au inceput să importe şi să experimenteze cu uleiuri de arahide, rapiţă, palmier sau cocos.In 1828 Pierre Rampal era meşter săpunar la manufactura Court-de-Payen din Marsilia, cel mai puternic centru de producţie a săpunului. Traditia va fi continuata de-a lungul anilor din tata in fiu. În 1940 René Rampal preia conducerea fabricii de la unchiul său. În 2004 aflat la vârsta de 87 de ani, René Rampal îi transmite cunoştinţele sale lui Jean-Louis Plot. In 2008 se lansează prima gamă de săpunuri organice.

Sapunurile Rampal Latour sunt recunoscute pentru efectele lor benefice, atât asupra organismului uman, cât şi asupra mediului.

Gasesti la noi toate produsele: RAMPAL LATOUR.

 

Comentarii  (0)

Lasati un comentariu
Inapoi Inainte